avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Obtinere cod tva - asociat cetatean strain
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Obtinere cod tva - asociat cetatean strain

Buna ziua,
va rog daca ma ajutati cu urmatoarea problema: doresc sa infiintez o societate care de la inceput sa fie platitoare de tva. Problema este ca unul din asociati (are 50%) este cetatean spaniol si nu are NIF; cum fac la completare d088? ii atasez documentele de identitate traduse? este asociat in alte societati in UE -trebuie trecute si respectivele societati, respectiv si sumele ce le-a creditat acolo? La inregistrare in VIES ce cazier judiciar ii trebuie, obtinut in Spania sau in Romania?

multumesc.

Alte discuții în legătură

Platitor tva scorus69 scorus69 buna dimineata un cetatean italian are un srl in Romania.Va rog sa mi spune-ti daca societatea lui poate sa devina platitoare tva inainte de plafonul de 65000 ... (vezi toată discuția)
Declaratie notar inregistrare fiscala Cazacu Andra Cazacu Andra Buna ziua, La infiintarea unei societati cu asociati straini mi s-a cerut o declaratie autentica data la notar din care sa rezulte ca fiecare asociat in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva - problema cazier fiscal administrator strain bogdan27 bogdan27 Buna ziua, Intampin o problema cu AFP sector 4, pe care nu am intalnit-o la alte administratii de sector. Pe scurt, atunci cand vreau sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)