avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura trecere frontiera
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura trecere frontiera

buna ziua
pentru un copil de 16 ani care va pleca neinsotit in vara cu avioniul in elvetia trebuie procura? daca da ce elemente obligatorii ar trebui sa contina? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:31, 2 Ianuarie 2016
Minorii nu pot călători neînsoțiți. Dacă persoana ce îl însoțește, e angajatul companiei de zbor, aceasta trebuie sa aiba acordul ambilor părinți sau a celui ce îl are în încredințare. Luați legătura cu compania de zbor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea in tara a unui minor neinsotit magop magop fiica mea de 17 ani a plecat in spania in vizita insotita de un bunic. bunicul are probleme de samatate si doreste sa mai ramana in spania sa se trateze si ... (vezi toată discuția)
Drept minor de a calatori singur brenda70 brenda70 Buna ziua, Fiul meu are 17 ani, locuieste cu parintii mei in Romania si ar vrea sa vina in vacanta la mine, eu lucrez inafara tarii Sunt divortata si ... (vezi toată discuția)
Procura emisã de pãrinþi în spania pentru plecarea minorului din românia trebuie tradusã? Sasori94 Sasori94 buna ziua.... am si eu nevoie de un pic de ajutor.Parinti mei sunt in Spania si vor ca in aceasta vacanta sa-i vizitez dar nu pot sa ma duc singur deoarece am ... (vezi toată discuția)