Buna seara.
Ce s-ar intampla daca as vrea sa-mi depun demisia cu preaviz in cazul in care am urmat cursuri de perfectionare platite de angajator si contractul meu este pe perioada nedeterminata? Va trebui sa restitui sumele aferente? Ce perioada ar trebui sa treaca dupa ultimul curs efectuat, pentru a-mi putea da demisia si fara a restitui nimic? Mi-am gasit de lucru in afara si m-a pus pe ganduri serios. #-o
Un an nou mai bun.
Daca nu sxista nici o conventiei cu privire la aceste cursuri intre dvs. si angajator puteti pleca ca nu platiti nimic. Dca a exista scris ceva se respecta ceea ce e scris
Nu exista nicio conventie sau altceva. Contractul pe nedeterminat l-am semnat in 2013, iar in 2014 am avansat in functie in urma unui examen, apoi am urmat cursurile de perfectionare care au venit cu un act aditional unde mi s-a marit salariul iar contractul a ramas la fel, tot pe nedeterminat.
Demisia la zi
paul13andrei
Buna ziua!
As avea nevoie de niste sfaturi cu privire la o demisie. Sunt tehnician dentar si am azi mi-am exprimat intentia de a demisiona fata de seful meu ... (vezi toată discuția)