avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract de munca retroactiv pentru facilitarea unor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract de munca retroactiv pentru facilitarea unor credite

Buna ziua,

Am facut 5 contracte retroactive in luna Octombrie incepand cu Ianuarie pentru ca firma sa poate avea vechime si sa inceapa o afacere.Trebuia sa ia credit pe firma ,dar ulterior s-a luat credite pe salariatii respectivi si am fost sunata de o firma de creditare ca nu se platesc ratele.Eu sunt contabila (cu contract de prestari servicii) care a inregistrat contractele la itm,decl 112 rectificative cu conditia ca administratorul intr-o luna sa achite contributiile,penalitati etc...A trecut o luna si administratorul nu-mi mai raspunde ,nu a adus documentele la contabilitate .Asadar totul a fost premeditat.Ce pot face in situatia asta? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:02, 3 Ianuarie 2016
20102011office a scris:

Ce pot face in situatia asta?

De ce ar trebui sa faceti dvs. ceva in situatia asta? Daca dvs. v-ati facut meseria in mod corect si legal, nu aveti de ce sa va faceti probleme. Nu dvs. ati luat creditele, ci salariatii, de ce sa va sune pe dvs. firma de creditare?
Cat priveste faptul ca "administratorul nu-mi mai raspunde ,nu a adus documentele la contabilitate", reziliati contractul de prestari servicii pentru neexecutare, eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi trasa la raspundere firma de contabiliate? edromconsult edromconsult Buna ziua! Un birou de contabilitate are incheiate contracte de prestati servicii cu doua societati , care au relatii comerciale intre ele.Unul din ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat hotarare judecatoreasca Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Conform [quot]Art. 80. [efectele anularii concedierii cu privire la salariat] (1) In cazul in care concedierea a fost efectuata in mod netemeinic ... (vezi toată discuția)
Contract de munca retroactiv ContSters116173 ContSters116173 Sunt unic asociat al unei firme. Din Iulie 2009 nu mai lucrez in alta parte si nici nu mi-am facut contract de munca pe firma mea. Ma intereseaza daca imi pot ... (vezi toată discuția)