avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile SRL-D

Fiica mea doreste sa deschida un SRL-D si sa obtina fonduri nerambursabile de la stat in calitate de asociat. Vreau sa stiu daca peste 2 ani va putea solicita alte finantari pentru dezvoltarea afacerii dar intr-un alt gen de activitate, al carei cod CAEN va fi cuprins de la inceput in statutul primei firme.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:49, 18 Ianuarie 2016
In principiu va putea, insa depinde de masura de finantare si conditii. Insa informatiile pe care le-ati oferit sunt prea vagi pentru a va putea da un raspuns mai exact. Mai ales ca nimeni nu stie cum vor arata conditiile peste 2 ani :)
Va putea accesa si alte fonduri dar in limita maxima de minimis =200.000 euro.
Va trebui sa verifice permanent conditiile de eligibilitate impuse de linia de finantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Ajutoare minimis caen 6920 - activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal calin68 calin68 Buna ziua, In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis ... (vezi toată discuția)