avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces civil

Cum pot da in judecata pe un primar, care in calitatea lui de presedinte al Comisiei pt. restituirea proprietatilor, a facut un fals intelectual, determinand asrfel comisia judeteana sa-mi respinga dosarul de despagubire?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:11, 3 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Din ce spuneti fapta se incadreaza la abuz in serviciu, art 297 C.P. si, eventual, fals intelectual, art 321 C.P.
Formulati plangere la parchetul de pe langa Tribunalul judetean sau DNA!
Trebuie sa formulati plangere penala conform art.289 NCPP, ptr.infractiunile de abuz in serviciu prev. si pedepsita de art.297 NCP si fals intelectual prev.si pedepsit de art.321NCP, oricum cele doua infractiuni sunt in concurs conform art.38 NCP.
Dar oare nu o sa se ascunda dupa Comisie, ai carui membri semneaza ce scrie primarul, deoarece ei sunt functionari in primarie?
Formulați o plângere penală împotriva primarului ca președinte al Comisiei de fond funciar, arătați faptele iar încadrarea înfracțiunii o va face procurorul conform faptelor descrise și dovedite.
Nu vă mai bateți capul cu încadrarea infracțiunii pe care presupuneți că a făcut-o primarul căci acesta este atributul procuraturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala alexa_25 alexa_25 Buna ziua am o intrebare: pot formula o plangere penala importriva unui jandarm care mi a intocmit proces verbal de contraventie acuzandu-ma de faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Fals intelectual FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Aş dori să întreb: Am un proces pe rol pe conflict de muncă. După depunerea cererii la instanţa, aceasta mi-a solicitat dovezi pentru ... (vezi toată discuția)
Delapidare firma sienna2015 sienna2015 Am lucrat la o firma timp de 9 ani. Incepand de acum doi ani, avand probleme cu banii si lucrand cu publicul am inceput sa nu mai eliberez bonuri fiscale. In ... (vezi toată discuția)