Cum pot da in judecata pe un primar, care in calitatea lui de presedinte al Comisiei pt. restituirea proprietatilor, a facut un fals intelectual, determinand asrfel comisia judeteana sa-mi respinga dosarul de despagubire?
Buna ziua,
Din ce spuneti fapta se incadreaza la abuz in serviciu, art 297 C.P. si, eventual, fals intelectual, art 321 C.P.
Formulati plangere la parchetul de pe langa Tribunalul judetean sau DNA!
Trebuie sa formulati plangere penala conform art.289 NCPP, ptr.infractiunile de abuz in serviciu prev. si pedepsita de art.297 NCP si fals intelectual prev.si pedepsit de art.321NCP, oricum cele doua infractiuni sunt in concurs conform art.38 NCP.
Formulați o plângere penală împotriva primarului ca președinte al Comisiei de fond funciar, arătați faptele iar încadrarea înfracțiunii o va face procurorul conform faptelor descrise și dovedite.
Nu vă mai bateți capul cu încadrarea infracțiunii pe care presupuneți că a făcut-o primarul căci acesta este atributul procuraturii.
Plangere penala
alexa_25
Buna ziua am o intrebare: pot formula o plangere penala importriva unui jandarm care mi a intocmit proces verbal de contraventie acuzandu-ma de faptul ca nu ... (vezi toată discuția)