avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract colaborare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract colaborare

buna ziua
cine imi poate spune si mie care este legea care prevede incheierea de contracte de prestare service
va multumesc
Cel mai recent răspuns: flori1981 , utilizator 13:01, 3 Ianuarie 2016
Trebuie sa aveti in vedere ca pentru a putea presta servicii, trebuie sa aveti infintat un pfa.
In actualul Cod civil care permite existența unor contracte nenumite (art. 1168), iar apoi, enumerarea anumitor tipuri de contracte este la (art. 1171‑1177 și art. 1650‑2278).
In ce domeniu , toate au o incetare pe anumit domeniu , daca imi spuneti va dau si articol si lege , cum v-am dat in mesaj privat
multumesc ma refer la un ii, care doreste sa incheie contract de colaborare cu anumiti clienti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala contracte sneferu sneferu Buna ziua, Imi puteti spune ce legi stau la baza contractelor de parteneriat, colaborare, comodat? In NCC nu am gasit prea multe despre ele. (vezi toată discuția)
Salutare, lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea ... Constantin6991 Constantin6991 Salutare, Lucrez pe zona de recrutare si intampin urmatoarea situatie pe zona de freelancing: Am fost contactat de o companie de recrutare din SUA, care ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari-servicii - in ce conditii? karanna karanna Buna ziua, am tot incercat sa aflu din diverse surse (inclusiv de la Finante) in ce conditii pot face contracte de prestari-servicii cu persoane fizice ... (vezi toată discuția)