avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Tiparire bilete spectacol
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Tiparire bilete spectacol

Cum se procedeaza cu biletele cand organizezi un spectacol public (avand microintreprindere)?
Poate cineva sa imi zica niste pasi, cum si unde la ce tipografie trebuiesc facute?Cum le faci intrarea in firma? Fiscalizarea lor se face pe un spectacol anume sau sau pe firma si pe urma le poti folosi la orice spectacol?
Multumesc frumos!
P.S. Orice informatie e binevenita!

Alte discuții în legătură

Regimul biletelor la un eveniment pentru ong/cs adydeac adydeac Buna ziua, Vom participa cu clubul sportiv la un eveniment unde ne dorim sa taxam o parte din activitati. Ne-am gandit sa folosim bilete cu valoare fixa si ... (vezi toată discuția)
Organizare eveniment cu taxa de intrare de catre o asociatie aatcda aatcda Buna ziua, Proaspat am infiintat o asociatie in sprijinul copiilor cu dizabilitati si vrem sa organizam un eveniment de ziua copilului. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)