avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Iarna fara caldura pentru locatar bun platnic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Iarna fara caldura pentru locatar bun platnic

de la inceputul sezonului rece, asociatia da vina pe furnizorul de caldura c-a oprit-o, furnizorul spune ca n-a oprit nimic, si stau cu copil sugar baricadat intr-o camera, la baie nu-ti vine sa mergi... oprita de asociatie am inteles ca-i abuz, dar daca-i oprita de furnizor pt ca sunt restantieri, cei cu centrale, nu vor sa plateasca partile comune, lor le convine asa, dar eu ca bun platnic, dpdv legal ce pot face?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 22:48, 5 Ianuarie 2016
Daca mai sunt atat de putini clienti e normal ca sa se sisteze livrarea. Costurile datorita pierderilor sunt prea mari. Cum presedintele nu e interesat, iar un proces dureaza ani de zile, singura solutie e montarea centralei si pentru ca instalatia nu e folosita se poate face oricand.
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2016
GermanAlex, utilizator
de cand si pana cand? la mama in bloc mai sunt doar doua persoane racordate la RADET, si nu s-a oprit nicio sistare! si asa stau treburile de multi ani :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea confortului termic al apartamentelor bteodor bteodor As dorii sa stiu care este temperatura ce se considera a reprezenta confortul termic al apartamentelor aflate in blocuri cu centrala proprie , care este data ... (vezi toată discuția)
La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele ... viorel77 viorel77 La asociația noastră admnistratorul a sigilat caloriferele dintr-un apartament nelocuit, oprind caldura in plin sezon rece, mai precis, pe 15 ianuarie 2023, ... (vezi toată discuția)
Caldura oprita de catre administrator si presedinte de bloc, abuziva ?? leventelev leventelev Buna ziua, ne confruntam si noi cu o mare problema, presedintele impreuna cu administratorul de bloc au luat o hotarare sa opreasca caldura mai intai pe timp ... (vezi toată discuția)