avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati asociatie

Avand in vedere noutatile legislative ( amnistia fiscala) , imi puteti spune daca se aplica si in cazul penalitatilor de la asociatia de locatari? Precizez ca sunt la zi cu plata cheltuielilor dar am penalitati.
In situatia data, asociatia nu elibereaza o adeverinta pentru a putea beneficia de racordare la gaz pentru montarea ulterioara a unei centrale termice ( blocul e debransat de la sistemul central de incalzire).
Cum ar trebui sa procedez? Este obligatorie plata acestor penalitati in conditiile in care sunt cu cheltuielile la zi?
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 13:10, 4 Ianuarie 2016
aministia e doar fiscala. Nu are legatura cu datoriile comerciale (adica de genul asta expus de dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc în ploiești la bloc și doresc să îmi ... Samir84 Samir84 Bună ziua! Locuiesc în Ploiești la bloc și doresc să îmi montez centrală la apartament(având separație de gaze și fiind racordat la separația de ... (vezi toată discuția)