in data de15 04 2015 am fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare pentru infractiune art.336 alin 1de judecatoria tg.carbunesti intr-un dosar itocmit de un politist de ordine publica folosindu-se de falsuri si punad doua persoane martori asistenti acstia nefiind in realitate (declaratile lor la judecatorie se contrajic si nici nu au fost vazute de mine sau de prsoana care ma insotea ce trebuie sa fac ca adevarul sa se afle.si ca astfel de fapte sa nu se mai itample)
Inteleg ca ati fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, probarea infractiunii se face in esenta prin valoarea probelor biologice, cu ce au influentat martorii decizia instantei? v-am intrebat si prima oara, nu ati condus dvs?
Incercati sa scrieti inteligibil.
poate nu ati inteles bine intrebarea mea ?va rog sa o recititi .relevanta consta :legea trebuie reapectata de toata populatia tarii indiferent cine esti
Plingere penala
leusan
pentru a face plingere penala unui martor mincinos intr-o cauza civila cum se socoteste timpul inauntru caruia se poate depune plingere?
1 - Zile lucratoare ... (vezi toată discuția)