avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... crestere indemnizatii persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

crestere indemnizatii persoane cu handicap

Buna ziua. Mama mea beneficiaza de o indemnizatie acordata persoanelor cu handicap. Ea are gradul accentuat si i se da o indemnizatie de 272 lei/luna.
In urma discutilor a celor de la putere , se vorbea si despre o usoare marire a acestora.
Dumnevoastra , ce stiti in legatura cu acest subiect?

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile unei persoane incadrate in grad de handicap? monik780401 monik780401 Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt drepturile unei persoane cu Oligofrenie gr.II, in afara drepturilor banesti pentru persoane cu handicap (234 RON) de care ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana cu handicap accentuat. am băgat un dosar la casa de pensii ptr.o pensie de invaliditate si mi l-au respins, ca cică nu as fi bolnava așa de rau alexandra_campeanu alexandra_campeanu Ma pot angaja, daca sunt persoana cu handicap accentuat definitiv? Am 41 ani, am un copil in întreținere si o indemnizație mica de 272 lei? Mi se va tăia ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe persoana cu handicap trifoicupatrufoi trifoicupatrufoi In primul rand multumesc celor catre o sa-mi raspunda.Mama mea are gradul de handicap avansat ,din luna iulie 2010,de ce facilitati si scutiri de taxe ... (vezi toată discuția)