avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Unde pot reclama un admin de site?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Unde pot reclama un admin de site?

joc whist (joc cu carti)pe un site.unul dintre adminii lor ma tot da afara de la mesele de joc.am trimis nenumarate mail-uri catre ei dar un primesc rasp.unde pot reclama site-ul sau admin-ul respectiv?
Reclamati la ANPC(Autoritatea Nationala ptr.Protectia Consumatorilor).
Inainte de a intreprinde demersurile sesizarii ANPC-ului, ar fi indicat sa cititi cu atentie ToS-ul respectivului site, pentru a afla ce drepturi si obligatii aveti, in calitate de jucator.
Este posibil ca adminul sa poata lua anumite decizii, conform job-description-ului, astfel ca din punctul lui de vedere nu isi face decat munca.
Ce este total neprofesionist, este faptul ca nu primiti raspuns la mail-urile prin care sesizati anumite aspecte. Ati incercat sa sesizati si compania mama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire pe un site de jocuri ContSters342019 ContSters342019 buna seara cum pot reclama un jucator pe un site de jocuri pentru hartuiri ca nu ii mai suport comportamentul.am fost la politie dar nu se face ... (vezi toată discuția)
Abuz pe un site de jocuri ContSters342019 ContSters342019 buna seara ce trebuie sa fac ca acest site de jocuri sa imi respecte drepturile de jucator? sunt hartuita de mai multi ani si admini nu fac nimic mai ... (vezi toată discuția)
Societate din uk ma da in judecata Giorgiana1986 Giorgiana1986 buna tuturor, in urma unei situatii pe care nu am mai intalnit-o pana acum,am nevoie de un mic ajutor din partea dvs, in luna martie am aplicat pe ejobs la ... (vezi toată discuția)