avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

buna seara am o intrebare ca si administrator intreprindere individuala cu 1 angajat, imi platesc sanatatea plus pensia si impozit dupa venit , am dreptul sa primesc bani pentru cresterea copilului ?? multumesc o seara buna
Cel mai recent răspuns: frumusica2016 , utilizator 11:44, 5 Ianuarie 2016
Daca platiti impozit dupa venit da, puteti beneficia. Solicitati la Adm. Financiara deciziile de impunere de pe ultimul an fiscal in care trebuie sa apara veniturile realizate efectiv si nu estimate si impozitul pe care l-ati platit ptr. venitul realizat. Cred ca in cazul d-voastra aveti nevoie de decizie de impunere pe anul 2015 si 2016 in cazul in care copilul se naste in acest an. Pentru o confirmare mai exacta, dupa obtinerea documentelor va puteti adresa la Ag. Jud de Plati si Inspectie Sociala din judetul d-voastra.
Sa aveti un an cu fericire si noroc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pfa mariana_29 mariana_29 Buna ziua! \"Baza de calcul a indemnizaţiei pentru creşterea copilului se determină ca suma totală a veniturilor realizate în ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Venit estimat i.i parfenierazvan parfenierazvan Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuala si am o nelamurire , de curand am fost si am depus declaratia 220 cu venitul estimat pe 2015 ( am trecut cam cat o ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)