avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare malpraxis
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare malpraxis

Buna ziua. Reincep serviciul in luna septembrie dupa concediu de maternitate si mi s-a spus ca trebuie sa inchei o asigurare de malpraxis in valoare de 10000 euro. As dori niste date referitoare la firmele care incheie acest tip de asigurari si eventual valoarea primei de asigurare. Desi am cerut date despre firme agreate de spitalul unde lucrez, mi s-a raspuns ca fiecare incheie aceste asigurari unde doreste.
Cel mai recent răspuns: casandralin , utilizator 10:25, 28 Februarie 2012
Da, intr-adevar, orice firma de asigurari incheie astfel de asigurari, de malpraxis. Indicat ar fi sa mergeti la o firma mare, recunoscuta, nu la orice firma pe care o intalniti in cale si de care n-ati auzit niciodata. De ex.: Omniasig, Astra, Tiriac (sau cum se numeste exact), Asirom etc. Nu cred ca conteaza firma pe care o agreaza spitalul, deoarece dvs. oricum trebuie sa fiti asigurata, indiferent de societate, pentru a nu fi pusa in cazuri neplacute cu clientii (pacientii).
Vi s-a raspuns foarte corect.Puteti intra pe internet si solicita informatii de la mai multe companii de asigurari fiindca toate fac acest gen de asigurare.
[ link extern ]
B-)
Raspunsul spitalului este corect. Mergeti la orice societate de asigurari si veti obtine informatii suplimentare despre acest produs.
Ar trebui sa va adresati direct societatilor de asigurare din localitatea in care aveti domicilliul.
Prima de asigurare, avand in vedere actuala situatie economica, o puteti negocia.
Ar trebui sa aveti in vedere si clauzele contractuale. Multe societati exclud asigurarea pentru daune morale, daune care de obicei sunt cele mai ridicate.

Alte discuții în legătură

Posibilă fraudă asigurare apartament. ce am de făcut dacă eu am asigurare la omniasig, pentru care am plătit o suma consistentă în euro, și mă trezesc acum "pasat" la asirom? teologul teologul Am de foarte multi ani asigurare facultativa destul de scumpa, pentru apartament si continut, facuta la Omniasig. Nu am avut nici un fel de dauna pana ... (vezi toată discuția)
Insolventa asigurator. obligatii+riscuri asigurat ised8u ised8u Buna seara! Din lipsa de timp pentru studiu postez problema mea aici.... Ce riscuri isi asuma o persoana care incheie asigurarea de malpraxis cu un asigurator ... (vezi toată discuția)
Refuz accept plata integrala casco omniasig cristidas cristidas Buna ziua, Am o problema referitoare la o despagubire in cazul unei asigurari CASCO Omniasig. Pe scurt este vorba de faptul ca Omniasig nu imi accepta plata ... (vezi toată discuția)