avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare malpraxis
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare malpraxis

Buna ziua. Reincep serviciul in luna septembrie dupa concediu de maternitate si mi s-a spus ca trebuie sa inchei o asigurare de malpraxis in valoare de 10000 euro. As dori niste date referitoare la firmele care incheie acest tip de asigurari si eventual valoarea primei de asigurare. Desi am cerut date despre firme agreate de spitalul unde lucrez, mi s-a raspuns ca fiecare incheie aceste asigurari unde doreste.
Cel mai recent răspuns: casandralin , utilizator 10:25, 28 Februarie 2012
Puteti verifica si pe internet, exista un site unde veti gasi informatii despre companiile de asigurari, sediile acestora, produsele care le vand, locul lor in top,etc. [ link extern ] /
Spitalul nu are de ce sa recomande o societate sau alta de asigurari.
Dv. trebuie sa va asigurati profesional, astfel ca veti cauta cea mai buna oferta la cel mai bun pret la societatile de asigurari de pe piata. ;)
Exact cum am spus si alti utilizatori fiti atenta la ce anume se asigura si suma pentru care va asigurati. Musai sa fie asigurate daunele morale si o suma cat mai mare.
Nu va luati dupa ceea ce spun inspectorii/agentii de asigurari, cititi dvs. conditiile de asigurare si cereti explicatii.

De exemplu am avut un caz in care un medic s-a asigurat pentru10000 euro (suma asigurata mai mica, asigurare mai ieftina). S-a intamplat necazul si a fost obligat de instanta sa achite in jur de 60000 euro.

Deci prospectati piata, cititi conditiile, solicitati lamuriri, alegeti o firma serioasa, nu va zgarciti, si incheiati asigurarea care va va satisface cel mai bine nevoile :).
am o nelamurire . Marea majoritate a posturilor referitoare la malpraxis aduc vorba despre medici . eu voi incepe activitatea de inspector resurse umane luna viitoare. Vrea sa-mi fac asigurare de malpraxis dar nu gasesc nimic referitor la asigurare pentru categoria asta profesionala. ceva info ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilă fraudă asigurare apartament. ce am de făcut dacă eu am asigurare la omniasig, pentru care am plătit o suma consistentă în euro, și mă trezesc acum "pasat" la asirom? teologul teologul Am de foarte multi ani asigurare facultativa destul de scumpa, pentru apartament si continut, facuta la Omniasig. Nu am avut nici un fel de dauna pana ... (vezi toată discuția)
Insolventa asigurator. obligatii+riscuri asigurat ised8u ised8u Buna seara! Din lipsa de timp pentru studiu postez problema mea aici.... Ce riscuri isi asuma o persoana care incheie asigurarea de malpraxis cu un asigurator ... (vezi toată discuția)
Refuz accept plata integrala casco omniasig cristidas cristidas Buna ziua, Am o problema referitoare la o despagubire in cazul unei asigurari CASCO Omniasig. Pe scurt este vorba de faptul ca Omniasig nu imi accepta plata ... (vezi toată discuția)