avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit

parintii mei s-au casatorit legitim in urma cu trei ani ,fiecare detinand cate un imobil proprietate personala,tatal meu este scutit de impozit datorita faptului ca acum doi ani a suferit un accident vascular, as dori sa stiu daca intra la scutire de impozit si imobilul detinut de mama mea
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:16, 6 Ianuarie 2016
Nu. Scutirea se acordă numai pentru locuința de domiciliu aflată in proprietate sau coproprietate(legea 227/2015,art 456, alin 1, lit.t):
t) clădirea folosită ca domiciliu aflată în proprietatea sau coproprietatea persoanelor cu handicap grav sau accentuat şi a persoanelor încadrate în gradul I de invaliditate, respectiv a reprezentanţilor legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat şi ai minorilor încadraţi în gradul I de invaliditate;
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si teren trandanus trandanus buna ziua. doresc sa va intreb urmatoarele ; am o locuinta (casa ) cu teren , sunt o persoana cu handicap accentuat si cand am fost sa platesc impozitul mi ... (vezi toată discuția)
Legea handicapului (448/2006) Corina-Maria Corina-Maria Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat si permanent. Intrebarea mea se leaga de un subiect despre care am mai citit pe internet (ultimul articol din ... (vezi toată discuția)