avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchidere sesizare / autosesizare politie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchidere sesizare / autosesizare politie

Buna ziua
Va rog ca pentru situatia expusa mai jos a imi spuneti cum pot inchide aceasta sesizare/autosesizare. Multumesc
In data de 30.12.2015 seara, mama mea m a anuntat ca a disparut cainele. Aceasta a sesizat la politie in aceeasi zi ca i a fost furat cainele, din curte, un metis ciobanesc carpatin. Nu a depus sesizare scrisa, fiind mai in varsta. Ulterior am discutat cu ea la telefon si cu ofiterul de politie, urmand ca a 2 a zi pe 01.01.2016 sa merg la politie pentru a depune sesizare scrisa.
In data de 01.01.2016 pe la pranz, am sunat la politie deoarece deplasandu ma acasa la mama( din bucuresti in provincie) , am constatat ca era cainele in curte. Astfel mi am dat seama ca de fapt acesta nu a fost furat ci pur si simplu fiind noapte cainele nu a raspuns chemarilor mamei si aceasta sa panicat.
In urma discutiei telefonice cu politia , au mentionat ca trebuie sa merg la ei la sediu pentru a da o declaratie ca a fost gasit cainele. Deplasandu ma la politie, ofiterul de serviciu mi a mentionat ca de fapt nu mai pot declara gasirea cainelui, deoarece desi nu a fost depusa sesizare scrisa, sau sesizat din oficiu cu privire la furt si urmeaza ca dosarul sa fie inaintat pentru solutionare. Mentionez ca la solicitarea mea de a imi comunica nr sesizarii au spus ca fiind srabatoare si zile libere numarul se va da in prima zi lucratoare. De asemenea au mentionat ca in urma inaintarii dosarului pentru solutiobnare, voi fi contactata pentru a furniza alte informatii/declaratii.
Va rog s a imi spuneti daca la solicitarea mea trebuiau sa imi comunice un numar de inregistare al sesizarii/autosesizarii si care sunt pasii de urmat pentru a inchide acest incident de la politie.
Va multumesc pentru raspuns
=D>
Cel mai recent răspuns: lucic , utilizator 16:38, 5 Ianuarie 2016
Buna ziua! Avand in vedere faptul ca mama dvs. este proprietara cainelui si cea care a sesizat disparitia acestuia, dansa are calitate procesuala in dosar, astfel ca organele de politie nu va pot da dvs. relatii cu privire la cercetarea penala.
Sfatul meu este sa asteptati ca mama dvs. sa fie chemata pentru declaratii, ocazie cu care va evidentia faptul ca a gasit cainele.
multumesc pentru raspuns

cainele este in locatia de domiciliu al mamei mele
insa in carnetul de sanatate al cainelui, eu fiul sunt proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine scapat din tarc-amenda? nico132 nico132 buna ziua ,am nevoie urgent de un raspuns avizat [urgent adica pana in ora 13...pt ca atunci merg in fata \\"organelor\\"]..deci...caine meu de rasa ciobanesc ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cainele din cauza vecinilor ralwca ralwca Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o problema: am un metis de Golden Retriver care are 10 ani si de cand era mic l-am invatat sa iasa singur afara si sa se ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii private bodo gabriella bodo gabriella doresc o lamurire. Am o casa particulara in oras la noi, deocamdata nu locuieste nimeni acolo dar mergem zilnic ca am un caine acolo. Azi ne-a anuntat vecinul ... (vezi toată discuția)