avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nelamuriri privind la noul cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nelamuriri privind la noul cod fiscal

Buna ziua, vreau sa fac o firma si am cateva intrebari la care as dori un raspuns. Cu noul Cod Fiscal impozitul pe locuinta este destul de mare si vreau sa caut solutii pentru a nu plati asa mult.

1. Locuintele care au sediul social al unei firme(nu punct de lucru) si nu desfasoara activitate, sunt rezidentiale sau nerezidentiale ?
2. Pot face firma doar cu sediu social, fara punct de lucru si fara activitate la sediu ?
3. Daca nu am punct de lucru si nu desfasor nici o activitate la sediu, ce coduri CAEN pot trece in actul constitutiv ?
4. In acest caz pot fi platitor de TVA ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Gabriel

Alte discuții în legătură

Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl AdrianaGavril AdrianaGavril La inregistrarea unei societati comerciale cate coduri caen am voie sa trec pe actul constitutiv? Cum procedez daca nu am inca spatiul inchiriat pentru ... (vezi toată discuția)