avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca strainatate

Buna ziua ... Vreau sa va intreb, daca cineva are contract de munca in Austria cu toate actele in regula (lucreaza 2 luni in Austria cu 2 luni sta acasa in Romania), poate in cele 2 luni cat sta acasa sa lucreze in Germania tot cu contract de munca cu mai putin bani? Afecteaza cu ceva contractul de munca din Austria cel din Germania ? Astept un raspuns ... Va multumesc ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 5 Ianuarie 2016
Nu cred ca il afecteaza incheierea unui nou c.i.m. in Germania pe durata celor 2 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani ... Andreea-Bianca Andreea-Bianca Bună dimineața, lucrez in germania ca ingrijitoare de batrani cu detasare .Pe perioada detasari imi sunt plătite toate darile la statul roman , contractul ... (vezi toată discuția)
Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)
Santaj si escrocherie Anicarmen Anicarmen Buna ziua!Am lucrat ca si ingrijitoare de batrani in Austria cu o agentie.Am renuntat eu de buna voie sa mai colaborez cu aceasta agentie in timpul cand inca ... (vezi toată discuția)