avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru, intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru, intabulare

Buna ziua,

Sotul meu are un teren dinaintea casatoriei. Constructia casei a inceput dupa data casatoriei. In mod legal, in caz de divort casa se imparte la amandoi. Aceasta fiind construita din banii familiei lui, eu nu as avea nici o pretentie, insa acest lucru as vrea sa fie sustinut si de un document. As vrea sa stiu daca la momentul intabularii, cadastrului, procesului verbal de primire etc se poate face astfel incat el sa fie unic proprietar, desi noi suntem casatoriti.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Partaj - casa reconstruita pe teren mostenit laviniab laviniab Majoritatea economiilor din timpul casatoriei (14 ani) au fost folosite pentru construirea unei case noi pe terenul mostenit de sot de la parintii lui, ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti-mi si mie! karla_aa22 karla_aa22 Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti si mie! Vreau sa imi fac cu viitorul meu sot o casuta pe terenul tatalui meu.Daca va avea loc in viitor vreo despartire cum ... (vezi toată discuția)