avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea salariului castigat afara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea salariului castigat afara

lucrez intr-o tara araba ca angajat al unei firme din Anglia. Banii imi sunt virati intr-un cont al unei banci romanesti, iar la specificatii este scris INCASARE VALUTARA SALARY si numele firmei ce m-a recrutat. Am cerut angajatorului ceva hartii prin care sa justific daca salariul imi este fiscalizat, dar am fost refuzat si nu imi pot permite sa insist.Trebuie sa merg la ANAF si sa declar salariul acesta ptr a imi fi impozitat? CAS platesc raportat la acest venit sau la salariul minim pe economie?

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar pfa la solicitarea anaf dia82 dia82 ANAF a dispus poprirea contului bancar pe care il detin pentru recuperarea unei datorii pe care o am la bugetul asigurarilor sociale de stat (pensii). Banca a ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva marianiof marianiof buna ziua, am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea ... (vezi toată discuția)
Mod calcul salarii compensatorii leonora leonora Buna seara. Puteti sa-mi raspunde-ti va rog? Am inteles,ca in urma desfacerii Contractului Colectiv de Munca din motive ce nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)