avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe/impozite pentru contract servicii consultanta cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe/impozite pentru contract servicii consultanta cu PFA belgian

Buna ziua,

Un SRL din Romania are un contract de prestari servicii de consultanta cu un PFA belgian.

Ce taxe/impozite trebuie sa plateasca SRL-ul?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: DanGabriel13 , utilizator 10:40, 6 Ianuarie 2016
Aceleasi taxe si impozite pe care le plateste o SRL care nu are contract de consultanta cu o PFA din Belgia (deci oricare SRL din Romania).
Contabilul Dvs. ce spune ?
Multumesc pentru raspuns.

Urmeaza sa ma consult cu dansul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Impozitare pe .... cheltuieli?! francescaanamaria francescaanamaria Daca un srl incheie un contract de consultanta ( pe o perioada de un an) cu o societate/pfa din europa (vezi belgia,franta) , plata facandu-se regulat, nu o sg ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrata in romania,cu venituri exclusiv din strainatate ,unde plateste taxe? ilie_a64 ilie_a64 Fiul meu are un PFA,servicii de inginerie si de 3 ani veniturile le obtine exclusiv din Belgia.Toate taxele le-a platit in Romania.Acum insa ,la reinnoirea ... (vezi toată discuția)