avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar dauna asigurare imobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar dauna asigurare imobil

Buna ziua, am o intrebare legata de o situatie care implica o societate de asigurari care este in faliment si a fost preluata de catre stat, referitor la o polita de asigurare de imobil, imobilul a suferit un incendiu si polita acopera si partea de incendiu dar firma de asigurari fiind in faliment cei de la stat (fga si asf) nu raspund la telefoane nici la e-mailurile trimise! ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:43, 6 Ianuarie 2016
Contactati in scris, printr-o scrisoare cu valoare, nota de continut si confirmare de primire,
ASF, FGA (cf. Norma nr. 16/2015 privind Fondul de Garantare a Asiguraților) si ANPC.

Vezi:
- [ link extern ]
- [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea astra oana192 oana192 buna ziua.. am facut si eu un accident cu masina ....eufiind vinovata. si am asigurarea de la astra... cum se procedeaza?am aflat ca , constatatorul de la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Accident cu autoturism asigurat la astra vasile2013 vasile2013 Daca am fost lovit de un autoturism care are asigurare la ASTRA care este procedura cea mai rapida ca sa pot sa repar autoturismul si sa ma folosesc din noi de ... (vezi toată discuția)