avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea Astra
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea Astra

buna ziua.. am facut si eu un accident cu masina ....eufiind vinovata. si am asigurarea de la astra... cum se procedeaza?am aflat ca , constatatorul de la astra nu vine tot timpul in Targoviste Dambovita si mai stiu ca firma astra este in faliment. cum se procedeaza? multumesc
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:30, 4 Martie 2016
Gasiti informatii aici

[ link extern ]
Buna ziua,

Incepand cu data de 04.03.2016, FGA nu mai deschide dosare de dauna, urmand ca dupa aceasta data, potentiali creditori, se pot adresa lichidatorului judiciar al companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA, societatea KPMG Restructuring SPRL, cu sediul în Bucuresti, Şos. Bucuresti – Ploiesti nr. 69 – 71, parter, cam. 25, cod postal 01685, sector 1, telefon 0372377800, fax: 0372277700.
Buna ziua,

Informatia actualizata recent:

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a anuntat, joi, ca va continua preluarea cererilor de deschidere a dosarelor de dauna pentru asiguratii companiei ASTRA Asigurari.

Anuntul vine dupa ce luni, 29 februarie, FGA a transmis ca dupa data de 4 martie a.c. nu va mai deschide dosare de daune pentru evenimente produse aferente politelor de asigurare ale societatii ASTRA. Astfel, potentialii creditori de asigurari ai companiei ASTRA urmau sa se adreseze lichidatorului judiciar al ASTRA, societatea KPMG Restructuring SPRL.

"In vederea asigurarii protejarii creditorilor de asigurari, prin decizia adoptata in sedinta Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) din data de 3 martie 2016, ASF a decis ca orice persoana care invoca vreun drept de creanta impotriva societatii ASTRA - aflata in faliment, poate depune in continuare la Fondul de Garantare a Asiguratilor cerere de deschidere a dosarului de dauna si dupa data de 3 martie 2016", se arata in comunicatul publicat joi de FGA.

In acest sens, ASF a dispus ca FGA sa primeasca aceste cereri de deschidere a dosarelor de dauna - Anexa nr. 3 la Norma ASF nr. 16/2015, pana la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de deschidere a procedurii de faliment impotriva societatii ASTRA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu autoturism asigurat la astra vasile2013 vasile2013 Daca am fost lovit de un autoturism care are asigurare la ASTRA care este procedura cea mai rapida ca sa pot sa repar autoturismul si sa ma folosesc din noi de ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Fga nu precizeaza pana cand sunt obligati sa plateasca despagubirile creditorilor adrianomb adrianomb Buna ziua, Dupa hotararea definitiva care precizeaza ca societatea Astra este in faliment, am observat ca Fondul de Garantare a Asiguratilor nu raspunde la ... (vezi toată discuția)