In urma cu 2 ani am terminat un curs prin corespondenta de Web Design organizat de Eurocor.
folosind cunostiintele acumulate prin urmarea acestui curs am realizat o pagina de web : www.bailefelix.net (sper sa nu considerati spam publicarea adresei). La inceput a fost un hobby iar dupa trecerea timpului si perfectionarea mea am ajuns la concluzia caeste nevoie de transformarea acestui hobby intr-o mica afacere. In acest sens doresc sa devin P.F.A. Avand in vedere cstigurile estimate despre S.R.L. nu poate fi vorba.
Practic eu doresc sa ofer spatiu de publicitate pe pagina mea de internet contra unei sume. Cred ca aceasta activitate intra la categoria prestari servicii.
In cazul in care ma poate ajuta cineva m-ar interesa ce am de facut, de ce acte am nevoie, daca este nevoie in acest caz de vreo calificare?
Calificarea oputeti dovedi prin absolvirea acelor cursuri in urma carora banuiesc, vi s-a eliberat o diploma. Atasati-o alaturi de celalalte acte solicitate de registrul comertului.
luati legatura cu cei de la registrul comertului...va ajuta ei in legatura cu toate actele de care aveti nevoie si ce mai trebuie sa faceti pentru a deveni PFA.
Sigur ca da, nu e nicio problema. Ar putea fi o problema daca lucrati intr-o firma care presteaza aceleasi servicii pe care le prestati si d-voastra prin PFA si daca ati avea o clauza in contractul de munca ce sa va interzica in mod expres sa va concurati angajatorul sau sa-i luati clientii. De obicei tipurile astea de clauze se practica prin multinationale...