sorindeva a scris:
Viceprimarul a raspuns ca la Arad e la fel constituit un fond de garantie.Omul a fost sincer,nu destept...,daca zicea ca peste tot in tara e asa,era altceva.
Pai omul v-a dat un exemplu concret ca daca va sounea ca asa e in toata tara poate gaseati un oras unde nu era asa.
De ce a mai trebuit sa vina cand e stipulat in contract?
Presupun ca a venit sa discute cu dumneavoastra si nu cred ca ceea ce scrie in contract nu i-ar permite sa lamureasca lucrurile.
a adaugat de vreo 3 ori ca ei"mostenesc"asta de la fostul primar,asta e chiar culmea,de parca,daca vrei sa faci un bine,fiind ales,nu poti pentru ca te urmaresc cei"morti".
Nici un primar nu poate sa dispuna cu de la sine putere modificarea unor prevederi legale, iar gestionarea acestor situatii se face conform unor hotarari ale consiliului local (HCL). Acestea se dezbat in consilul local, se aduc argumente pro sau contra si poate dura mult si bine pana se modifica ceva ori ia hotararea sa nu se modifice. Asta nu o face primarul singur, el doar conduce sedintele si nu toate sedintele consiliului local.
In cazul in care ii depun,la cine trebuie sa fac demers ca sa aflu daca banii aia sunt acolo,in banca?
Aveti acces la contul deschis in banca oricand. Banii stau acolo in banca iar dovada ca este asa reiese chiar din ceea ce ne-ati povesti la inceput, cu vechiul contract:
Contractul a fost facut pe 6 luni,iar in momentul cand a expirat am retras banii din banca respectiva
Eu va inteleg supararea dar eu incerc sa raspund pe baza datelor furnizate de dumneavoastra, in baza legislatiei privind contractele de inchiriere, in baza legislatiei administratiei locale...