avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda judiciara neplatita si transmisa catre ANAF. Ce ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda judiciara neplatita si transmisa catre ANAF. Ce alte repercusiuni mai pot exista?

buna ziua. fratele meu a primit o amenda judiciara in 2009 pe care, din diverse motive nu a platit-o. amenda a fost transmisa catre ANAF intre timp. In afara de blocarea contului bancar, ce alte repercursiuni mai pot exista? Multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:30, 7 Ianuarie 2016
Executarea silita
"executare silita" include si zile inchisoare?
Executarea silită nu are legătură cu închisoarea. În România nu se face închisoare pentru neplata amenzilor. Pedeapsa închisorii se dispune numai pentru săvârşirea unor infracţiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala mariusnesu mariusnesu buna ziua intrebarea mea este urmatoarea am primit o amenda penala de 500 de ron in 2009 august pe care nu am achitat. In afara de aceasta amenda mai am ... (vezi toată discuția)
Inchisoare - detinere cannabis TilviuSiberiu TilviuSiberiu O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei ... (vezi toată discuția)
Neplata amenda penala in termenul stabilit in comunicare elenaulmeanu elenaulmeanu buna ziua, ce se poate intampla daca nu este platita o amenda penala in termenul stabilit prin decizie judecatoreasca? (vezi toată discuția)