avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare

Buna ziua!

In continuarea unui subiect dezbatut in 2013 vin si eu cu o alta intrebare referitoare la datorii dobandaite inainte de casatorie.

Eu urmeaza sa ma insor cu o fata, dar tot eu am 3 executori pe cap. Nu sume mari dar nici de neglijat.

Intrebarea mea este:

Fata va avea de suferit din cauza asta, i se vor instaura si ei popriri pe conturi si venituri, va fi executata pentru bunurile dobandite inainte, etc. ?

As ruga raspunsurile de genul "daca ti la ea, plateste-ti datoriile" sa fie evitate.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniel Firica , Alte profesii 13:05, 8 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Asta mi-a spus si avocata firmei acum 2 zile, dar aveam nevoie si de o a doua parere.

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere colaborare cu banca pschintee pschintee Buna ziua, ca si persoana fizica, am ramas cu datorii la o banca, banca a cedat creanta catre un recuperator. Aveam conturi (conturi de debit, nu de credit) ... (vezi toată discuția)
Datorii inainte de casatorie ioanborza ioanborza Doresc sa ma casatoresc, dar ar fi o problema. Eu am datorii la banca in momentul de fata si vreau sa intreb daca prin casatorie viitoarea sotie va fi afectata ... (vezi toată discuția)
Cui i se pot imputa popriri in cazul unui credit de nevoi personale neplatit? elizachichi elizachichi Buna seara. Va rog ma puteti lamuri ? In anul 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale de cca 150 mil lei vechi.Eu nu am fost implicata cu nimik,nu ... (vezi toată discuția)