avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu administratorul de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu administratorul de la asociatia de proprietari

Buna ziua. Sunt din Alba Iulia si sunt foarte nemultumita de administratorul de la asociatia noastra. Ne-am trezit ca nu avem apa, intreaga asociatie, si doamna este de o delasare iesita din comun. Stiu ca avem vecini care au restante, dar nu este dreptul meu sa ii bat la usa si sa ma cert pt. ca nu stie sa isi plateasca datoriile. Ce ma sfatuiti sa facem ? Eu cred ca nu este datoria noastra, a celor care suntem la zi cu platile, sa ne "certam" cu vecinii. Ma gandesc ca doamna administrator trebuie sa aplice legea in asa fel ca noi ceilalti sa nu avem de suferit. In fond, fiecare locatar, isi asuma raspunderea atunci cand hotaraste sa nu plateasca ce consuma. Nu trebuie sa suferim si noi ceilalti. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:27, 1 August 2009
De aceea exista si penalitati de intarziere la plata intretinerii!
=D>
Insa daca considerati ca administratorul actual nu va reprezinta bine interesele puteti convoca Adunarea Generala si puteti supune la vot schimbarea administratorului!
B-)
Administratorul trebuie sa reprezinte interesele locatarilor....nu va reprezinta , schimbati-l.
Daca nu se strange o majoritate de voturi pentru schimbare degeaba vrea doamna si cu inca o vecina!
:D
dimoftecornelia a scris:

Buna ziua. Sunt din Alba Iulia si sunt foarte nemultumita de administratorul de la asociatia noastra. Ne-am trezit ca nu avem apa, intreaga asociatie, si doamna este de o delasare iesita din comun. Stiu ca avem vecini care au restante, dar nu este dreptul meu sa ii bat la usa si sa ma cert pt. ca nu stie sa isi plateasca datoriile. Ce ma sfatuiti sa facem ? Eu cred ca nu este datoria noastra, a celor care suntem la zi cu platile, sa ne "certam" cu vecinii. Ma gandesc ca doamna administrator trebuie sa aplice legea in asa fel ca noi ceilalti sa nu avem de suferit. In fond, fiecare locatar, isi asuma raspunderea atunci cand hotaraste sa nu plateasca ce consuma. Nu trebuie sa suferim si noi ceilalti. Va multumesc .
ma scuzati din greseala am trimis un mesaj de la un utilizator,sant noua pe forum si-mi cer scuze ,am si eu o problema cu adimistratorul de bloc si vreau sa stiu ce parere aveti sa va explic despre ce este vorba;-FIUL MEU STA IN PROVINCIE SI MAI VINE DIN CAND IN CAND PE ACASA (CAND ARE EXAMEN) IAR DOMNUL ADMINISTRATOR IL TRECE LA INTRETINERE vreau sa va spun ca am centrala ,gazele le platesc separat avand contoarul meu iar apa rece o platesc dupa ceasurile montate in apartament si nu mi se pare corect sa platesc pentru cate zile sta nici odata nu a stat mai mult de 15 zile intrebarea mea este;DACA EL PLATESTE IN ORASUL UNDE STA CU LOGODNICA LUI SI ADUC DOVADA CA PLATESTE ACOLO MAI SANT OBLIGATA SA PLATESC SI EU AICI PENTRU EL?

Alte discuții în legătură

Administrator bloc serban_alin85 serban_alin85 De vreo 2 luni de zile intretinerea apare semnata doar de catre administrator. Ce se poate face in aceasta privinta (nimeni nu il are la suflet), plus ca au ... (vezi toată discuția)
Tragerea la raspundere a comitetului executiv. iriiri iriiri Buna ziua, Am o intrebare privitor la tregerea la raspundere a comitetului executiv al unui bloc de locatari.Cum sta problema. In AG a fost aleasa o noua ... (vezi toată discuția)
Folosire abuziva a uscatoriei Patryss_88 Patryss_88 Buna ziua, va rog a ma ajuta urgent cu o problema: locuiesc la etajul 4 a unui bloc, iar vecinul de langa a preluat abuziv uscatoria. Nu a incheiat niciun ... (vezi toată discuția)