avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire concediu crestere copil

Buna ziua.As vrea sa-mi fac dosarul pentru prelungire concediu crestere copil pana la 3 ani si nu stiu cu cat timp inainte de terminarea concediului de 2 ani trebuie facut.multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:57, 6 Ianuarie 2016
1. Prelungirea CCC de la varsta de 2 ani pana la varsta de 3 ani se face numai daca aveti certificat de handicap pentru copil.
- Certificatul, cu tot cu prelungirile lui, trebuie sa acopere perioada dintre varsta de 2 ani si 3 ani a copilului.

2. - Cu vrei 10 zile, 2 saptamani, inainte de a se termina CCC pana la 2 ani faceti o cerere catre angajator prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC pana la varsta de 3 ani a copilului.
- Anexati la cerere o copie dupa certificatul de handicap al copilului.

3. Cu o copie dupa decizia de prelungire a suspendarii CIM si o copie dupa certificatul de handicap al copilului va prezentati la Primarie si completati cererea de prelungire a CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea indemnizatiei Tweety-she Tweety-she Pentru situatia in care beneficiez de concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani a copilului,exista varianta prelungirii concediului pana la 3 ani,in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea perioadei concediului de crestere copil lidiadaria lidiadaria Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil pana in luna august 2013. Am optat pentru varianta 1 din legea legea 111/2010 adica: Concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil 3 ani divele divele Concediul ptr. ingrijire copil pana la 3 ani, copil insuficient dezvoltat fizic, ptr. varsta lui, se poate obtine dupa terminarea concediului de crestere copil ... (vezi toată discuția)