avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se intampla cu contractul de arenda cand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se intampla cu contractul de arenda cand arendatorul decedeaza'?

buna ziua.ma confrunt cu o prolema si o sa incerc sa o explic cat mai detaliat poate ma ajuta cineva.aveam doi vecini care erau frati acestia aveau impreuna o mostenire de 6 hectare fratele mai mic mia dat mie in arenda partea lui de mostenire,fratele mai mare a dat partea lui de mostenire unei asociatii din zona.acum fratele mai mare a decedat si fratele mai mic vrea sami dea in arenda si partea fratelui decedat problema este ca contractele de arenda a le fratelui decedat sunt inca valabile.cum trebuie sa faca dpv legal fratele ramas in viata k sami dea terenurile ?mai sunt valabile contractele de arenda ale fratelui mai mare dak acesta a decedat?tin sa precizez k cei doi frati erau unicii mostenitori iar cel decedat nu avea copii..daca are cineva vreun sfat sau orice ma poate ajuta.va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un contract de arenda? sammyy55 sammyy55 buna ziua am ramas si eu cu o mostenire de pamant arabil care este la o asociatie sub contract cu o matuse de a mea care a decedat in 2010. cum pot sa procedez ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o situatie mai complicata pe care v-o expun: În ... MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am o situatie mai complicata pe care v-o expun: În 2002, eu cu fratii mei si cu mama am făcut succesiunea după tatăl meu decedat. La acea ... (vezi toată discuția)