Buna ziua,
Intre anii 1995-2001 am beneficiat de o serie de prime (trimestriale, de tinuta, de vacanta).
In vederea intocmirii dosarului de pensie, am solicitat de la locul de munca, adeverinte cu veniturile, sporurile si primele pentru care s-a platit CAS.
Adeverinta eliberata mentioneaza ca pentru veniturile din prime nu a fost platit CAS.
M-ar interesa care a fost legislatia in vigoare in 1995 cu privire la asigurarile sociale de stat, respectiv pentru ce venituri trebuia sa fie platit CAS-ul.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Intre anii 1995-2001 am beneficiat de o serie de prime (trimestriale, de tinuta, de vacanta).
In vederea intocmirii dosarului de pensie, am solicitat de la locul de munca, adeverinte cu veniturile, sporurile si primele pentru care s-a platit CAS.
Adeverinta eliberata mentioneaza ca pentru veniturile din prime nu a fost platit CAS.
M-ar interesa care a fost legislatia in vigoare intre anii 1995-2001 cu privire la asigurarile sociale de stat, respectiv pentru ce venituri angajatorul era obligat sa plateasca CAS-ul.
In conditiile in care unor colegi le-au fost eliberate adeverinte conform carora a fost platit CAS-ul pentru toate veniturile, iar altora ca nu a fost platit, toti facand parte din aceeasi organizatie, concluzia este ca undeva este o greseala.
Multumesc anticipat.