Buna ziua,
Intre anii 1995-2001 am beneficiat de o serie de prime (trimestriale, de tinuta, de vacanta).
In vederea intocmirii dosarului de pensie, am solicitat de la locul de munca, adeverinte cu veniturile, sporurile si primele pentru care s-a platit CAS.
Adeverinta eliberata mentioneaza ca pentru veniturile din prime nu a fost platit CAS.
M-ar interesa care a fost legislatia in vigoare in 1995 cu privire la asigurarile sociale de stat, respectiv pentru ce venituri trebuia sa fie platit CAS-ul.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Intre anii 1995-2001 am beneficiat de o serie de prime (trimestriale, de tinuta, de vacanta).
In vederea intocmirii dosarului de pensie, am solicitat de la locul de munca, adeverinte cu veniturile, sporurile si primele pentru care s-a platit CAS.
Adeverinta eliberata mentioneaza ca pentru veniturile din prime nu a fost platit CAS.
M-ar interesa care a fost legislatia in vigoare intre anii 1995-2001 cu privire la asigurarile sociale de stat, respectiv pentru ce venituri angajatorul era obligat sa plateasca CAS-ul.
In conditiile in care unor colegi le-au fost eliberate adeverinte conform carora a fost platit CAS-ul pentru toate veniturile, iar altora ca nu a fost platit, toti facand parte din aceeasi organizatie, concluzia este ca undeva este o greseala.
Multumesc anticipat.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.