avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Munca in folosul comunitatii

Buna ziua, in urma cu doi ani am avut un incident cu vecin ( chirias ) , in urma incidentului , chirasul s-a prezentat la sectia de politie depunand plangere de lovire si precum ca ochelarii i am spart, ulterior a depus si certificat medico legal cu 3 zile ingrijire,. In urma cercetarii de catre politistul de proximitate a propus neinceperea si a trimis o catre procuror, . Procurorul a retimis o inapoi la politist cu o propunere de munca in folosul comunitatii . Ce trebuie sa fac ??

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente jan09 jan09 Am fost lovit cu o ranga in cap pe data de 19.07.2015 in fata imobilului unde locuiesc de catre un vecin care sta fara forme legale cu chirie.Sotia mea a fost ... (vezi toată discuția)
Martor politist cattie cattie Am fost agresata la locul de munca de o persoana din conducere si am mers la Politie unde am depus plangere pt lovire .De la INML mi s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
Intrebare carmen69 carmen69 Buna ziua .In cazul in care o persoana a fost agresata si se scoate certificat medico legal politia trebuie sa trimita cazul in instanta sau cel agresat?Care ... (vezi toată discuția)