avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor (5 luni) furat de catre tatal sau
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor (5 luni) furat de catre tatal sau

Am mare nevoie de ajutor! Am trait in concubinaj cu un barbat intre timp am facut in copil, ne.am despartit iar el si.a gasit pe altcineva.eu am crescut copilul singura cu ajutorul parintilor timp de 5luni cat are acum copilul.in seara aceasta m.a sunat ca vrea Sa vada copilul eu eram plecata in oras I.am spus Sa astepte Sa ajung acasa si il voi Suna eu intre timp a venit dupa mine m.a luat am stat Putin la parintii lui cu copilul dupa care mi.a spus ca nu mi.l Mai da deoarece lui nu ii convine ca eu Sa am alt barbat..eu incercand Sa Iau copilul m.a impins el I.a dat copilul actualei concubine si au plecat..Ce pot face in cazul acesta? Copilul este alaptat de 10ore nu stiu nimic de el..daca a mancat Ce a facut cu el..copilul este trecut pe numele lui
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 15:20, 11 Ianuarie 2016
Va trebui sa va adresati, DE URGENTA, instantei cu o cerere de ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului minorului la dvs.
Si o plangere la politie pentru rele tratamente aplicate minorului.
[ link extern ] /
Ati sunat la politie?
Trebuie deschis urgent de tot proces pe ordonanta presedintiala.
Incercati sa obtineti un termen cat se poate de rapid.

Se poate incerca si o plangere la politie avand in vedere varsta minorului.
Va trebui insa dovedit ca este pusa in primejdie viata copilului.
Ati putea avea sanse sa dovediti stiintific ca asa ar fi.
Eu asa consider dar nu am avut caz concret de acest fel cu copil de 5 luni...

Poate se rezolva si amiabil in cel mult 24 de ore daca faceti plangere penala.
Pe langa toate demersurile mentionate de colegi, puteti sesiza si Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și stabilire domiciliu MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: probleme mari cu vânzătorul la cumpărarea unei mașini, poliția nu mă ajută ContSters492652 ContSters492652 Buna ziua. Am cumparat o masina, de la o firma ce se ocupa cu masini second hand. Am mers cu respectivu sa facem contractu dupa e ma convins sa cumparat ... (vezi toată discuția)