Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de munca ,l.am zarit pe sotul meu cu o alta femeie din pricina caruia tb sa ne despărțim cu cateva luni in urma,dar am zis sa mai dau o șansă relației de dragul fiului meu,el promițând la rândul lui k va renunța la ea. Avea o relație extraconjugala de 5 ani si a continuat sub ochii rudelor si cunostiintelor noastre.De aici plecau toate certurile în fata minorului ,nemulțumiri ,ma agresa fizic și verbal ,era foarte gelos și nu mai puteam conviețui .tin sa precizez k în ultimii ani nu a realizat nici un fel de venit , Eu lucrez ,mă ocupam de tot ceea ce înseamnă serviciu,școală, teme,aniversari,serbări ,vizite medicale,igiena ,etc,copilul fiind foarte atașat de mine. .Problema este ca copilul a rămas la el și mă amenința k nu o sa mi.l dea niciodată ,am mesaje drept dovada k îmi amenință familia și la ora actuala nu pot lua legătura în nici un fel cu copilul meu .Nu mi răsp la telefon ,nu vrea sa îmi dea hainele ,actele ,etc .A venit și la mine la serviciu sa îmi facă scandal.Ce șanse am sa primesc custodia copilului ,pt k el îmi spune k are cunoștințe și o sa îmi ia copilul !
Cel mai recent răspuns:
Martonze , utilizator
16:02, 14 Aprilie 2018