avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Am un băiețel de 4 luni jumatate si sunt căsătorită din 8 iulie,de atunci soțul meu sa schimbat foarte mult,din septembrie el a plecat in germania si eu am venit acasa la părinți,dupa o saptamana ne.am certat din cauza lu sora lui,k l.am intrebat io daca a vorbit cu ea si el m.a in jurat (atunci a fost prima data). De atunci certurile sunt aproape zilnice,ma amenință k ma bate pe mine si pe toata familia si k imi ia baiatu. Îmi doresc sa divortez si cel mai important sa nu mai stau cu frica si cu usa încuiată k imi ia baiatu.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Alexandruelena525, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandruelena525 , utilizator 14:51, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Custodie minor și stabilire domiciliu MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de ... (vezi toată discuția)
Ce plangere ar putea face - abuz proprietar asupra chiriaselor EllaL1 EllaL1 Pe scurt: suntem studente ,am cautat sa ne mutam la un apartament care face contract pentru a beneficia de subventie .Am gasit la un mos simpatic ,prima oara ... (vezi toată discuția)