avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor și stabilire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor și stabilire domiciliu

Bună ziua !Am fost în relație de concubinaj de 9 ani din care a rezultat un băiat care acum are 8 anișori.În urma cu câteva zile plecând spre locul de munca ,l.am zarit pe sotul meu cu o alta femeie din pricina caruia tb sa ne despărțim cu cateva luni in urma,dar am zis sa mai dau o șansă relației de dragul fiului meu,el promițând la rândul lui k va renunța la ea. Avea o relație extraconjugala de 5 ani si a continuat sub ochii rudelor si cunostiintelor noastre.De aici plecau toate certurile în fata minorului ,nemulțumiri ,ma agresa fizic și verbal ,era foarte gelos și nu mai puteam conviețui .tin sa precizez k în ultimii ani nu a realizat nici un fel de venit , Eu lucrez ,mă ocupam de tot ceea ce înseamnă serviciu,școală, teme,aniversari,serbări ,vizite medicale,igiena ,etc,copilul fiind foarte atașat de mine. .Problema este ca copilul a rămas la el și mă amenința k nu o sa mi.l dea niciodată ,am mesaje drept dovada k îmi amenință familia și la ora actuala nu pot lua legătura în nici un fel cu copilul meu .Nu mi răsp la telefon ,nu vrea sa îmi dea hainele ,actele ,etc .A venit și la mine la serviciu sa îmi facă scandal.Ce șanse am sa primesc custodia copilului ,pt k el îmi spune k are cunoștințe și o sa îmi ia copilul !
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
MihaelaIonela 1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:02, 14 Aprilie 2018
Am fost și la politie ,dar domnul comandant mi.a spus ca nu are ce sa ii facă,ca mao are antecedente si nu se baga,ca el se poate deplasa cu mine pana la poarta și atat..ca nu poate intra cu forța în locuința lui dacă nu are mandat .. M.a îndrumat sa merg sa îmi iau copilul de la școală fără ca el sa știe .Problema e ca as merge ,dar am mesaje de amenințare k daca dispare copilul de la școală face crima !
Doamnă, aceste mesaje sunt ameninţări şi puteţi să-i faceţi plângere penală pentru ameninţare.Rapid! Şi deschideţi chiar luni o acţiune pe Ordonanţă preşedinţialâ.Dacă aveţi prima sentinţă pe ordonanţă, puteţi să vă luaţi copilul legal, cu ajutorul Poliţiei şi a executorului judecătoresc.Şi cereţi şi ordin de protecţie imediat ce preluaţi copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Alexandruelena525 Alexandruelena525 Am un băiețel de 4 luni jumatate si sunt căsătorită din 8 iulie,de atunci soțul meu sa schimbat foarte mult,din septembrie el a plecat in germania si eu ... (vezi toată discuția)
Probleme familie- divort cu minori misualina misualina sant casatorita de aproape12 ani,am 2copii minori,vreau sa ma despart de sotul meu,eu am servici de 14 ani iar el nu lucreaza imi poate lua copii? daca imi ... (vezi toată discuția)