avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiere dosar penal de catre avocat necunoscut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiere dosar penal de catre avocat necunoscut

Buna ziua.O sa povestesc pe scurt problema mea.In urma cu ceva timp inpreuna cu un prietan am avut o altercatie cu un individ .Persoana respectiva a depus plangere la politie.Eu mi-am angajat avocat si prietenul meu la fel.Dupa terminarea primului stagiu al anchetei dosarul a fost inaintat la parchet.Am fost sunat de la parchet mi s-a facut legatura cu procurorul de caz acesta aducandu-mi la cunostinta ca eu prin intermediul avocatului x sa facut cerere in numele meu pentru vizionarea dosarului.Treaba intresanta este ca avocatul care a inaintat cererea nu este avocatul meu eu nescunoscand aceasta persoana.Am raspuns spunandui ca in nici un caz nu trebuie pernis studierea dosarului in numele meu de catre o persoana pe care nu o cunosc si care nu ma reprezinta.Mentionez ca nu este nici avocatul prietenului meu.Intrebarea este de ce ar face cineva o treaba de genu si ce masuri as putea sa iau impotriva persoanei care a sustinut ca este avocatul meu?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
leonard_alin, utilizator
Sa nu fie cumva colaborator cu avocatul angajat, luati legatura cu el si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie intr-un bar alenirolf alenirolf Buna ziua, Va supun atentiei, o situatie in care se afla fiul meu si va rog sa-mi dati solutia cea mai buna. In urma cu circa un an se afla intr-un bar ... (vezi toată discuția)
Sechestru juridic nycy nycy Buna ziua! Am si eu o problema si nu stiu cum se poate rezolva. Am avut un prieten si pe perioada prietenii el a facut un credit. Cu banii creditului eu am ... (vezi toată discuția)
Art.198 c.pr.pen Ana20o9 Ana20o9 Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai ... (vezi toată discuția)