avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe locuinte 2016-SEDIU FARA ACTIVITATE
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe locuinte 2016-SEDIU FARA ACTIVITATE

Daca intr-un apartament care este loocuit de personae fizice, exista declarant si un sediu de firma, dar FARA ACTIVITATE LA SEDIU, se considera a fi o destinatie mixta?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 15:17, 8 Ianuarie 2016
DA
Am mai citit prin Codul Fiscal actualizat la zi si iata ce am gasit:
" Art. 459. - Calculul impozitului pe clădirile cu destinaţie mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice
................................................
(2) În cazul în care la adresa clădirii este înregistrat un domiciliu fiscal la care nu se desfăşoară nicio activitate economică, impozitul se calculează conform art. 457.
iar Art. 457. - Calculul impozitului pe clădirile rezidenţiale aflate în proprietatea persoanelor fizice "

De unde inteleg ca daca ai declarat sediu fara activitate, se considera destinatie rezidentiala.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
adela05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire (cu destinatie mixta) tasso tasso Buna ziua, am o firma fara activitate cu sediul social in aceaasi cladire unde am si locuinta. Dupa cum am inteles, pot sa platesc impozite pe casa ca si cum ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe cladire cu destinatie mixta Elena 47 Elena 47 Art. 459. din noul cod fiscal prevede - (1) În cazul clădirilor cu destinație mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice, impozitul se calculează ... (vezi toată discuția)
Printre actele de depus la anaf în vederea constituirii unei pfi- expert contabil se află și contractul de comodat. trebuie acesta semnat de notar sau avocat? Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Printre actele depuse la ANAF in vederea constituirii unei PFI- expert contabil se afla si contractul de comodat. Acesta trebuie semnat de notar sau ... (vezi toată discuția)