Am si eu o Intreprindere Individuala , cu activitate conform cod CAEN :
4321- Lucrari de instalatii electrice,
4322- Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat;
Activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.
Si vreau sa stiu daca este obligatorie casa de marcat fiscala deoarece in OG 28/1999 cu completarile la zi se specifica la art. 2 alin.l ca se excepteaza de la prevederile art. 1 alin. 1" serviciile de instalatii, reparatiisi intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului
Domnule Oltenici,
conform OG 28/1999 actualizata la data de 27/02/2006,art.2,alin.L- serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului precum si art.2,alin.O-efectuarea lucrarilor de constructii, reparatii, amenajari si intretinere de locuinte sunt exceptate de la obligatia de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
In acest caz,va rog adresati-va unei societati specializate pt emitere de facturier si chitantier.
Buna seara!
Am infiintat PF in anul 2002 si inca de atunci am facturier si chitantier, dar in aprilie am modificat forma de organizare care s-a transformat in II ,iar la inceputul lunii iulie am primit o instiintate de la inspectia fiscala prin care mi se comunica faptul ca "avem onoarea sa va anuntam ca in perioada ------- , ve-ti mface obiectul unui control fiscal ----" etc, am luat legatura cu inspectorul fiscal care a zis ca imi trebuie casa de marcat fiscala, am cumparat-o si am vrut sa o imregistrez la DGFP , dar cei de la biroul de inregistrare nu au vrut sa o inregistreze spunind ca nu imi este necesara, sfatuindu-ma sa fac o cerere la directorul DGFP judetene prin care sa mi se comunice aficial daca imi este necesara sau nu, acum astept raspunsul lor.
Mi se mai solicita si Registru-inventar , pe care cu greu l-am obtinut pt ca l-am comandat la tipografie si nu stiu ce trebui sa trec in el?
Se trece sculele achizitionate, stampilele, imprimanta, registrele, consumabilele pt. imprimanta, comsumabilele pt. scule?
Stimati domni,
Intrebarea mea este urmatoarea:
- daca societatea la care lucrez vinde reviste iar unul dintre angajati pleca intr-o alta localitate in perioada weekend-ului , poate lua si folosi acea casa de marcat?