avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa pentru paza comunala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa pentru paza comunala

impreuna cu sora mea care este stabilita in canada, sunt proprietara unei locuinte pe care am cumparat-o de la tatal nostru in comuna micesti, judetul arges. primaria imi cere 2 taxe de paza, spunand ca toti cei care au locuinta trebuie sa plateasca. este corect, atata timp cat noi suntem coproprietari?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:12, 27 Iulie 2009
Aceste taxe sunt stabilite prin hotararea Consiliului Local al comunei respective. Consultati acea hotarare si veti vedea care sunt conditiile si cerintele.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa ilegala pentru gunoi in comuna s. Mihai A. Mihai A. Buna seara tuturor, va prezint o situatie \\\\"usor\\\\" ciudata cu care cred ca s-au intalnit si alte persoane si pe care ii rog sa-mi spuna daca si cum au ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat pentru casa de la tara, desi locuiesc si platesc la oras gvincentiu gvincentiu Buna seara, In prezent locuiesc in Galati, unde platesc taxa de habitat. La tara, in judetul Tulcea am o casa unde ma duc doar una, doua saptamani pe an. Am ... (vezi toată discuția)
Nelegal serv. de paza lucishor84 lucishor84 Buna ziua. Am o intrebare legata de aceste impozite locale. Este legal ca o institutie publica sa te oblige sa platesti o taxa pentru un serviciu de care nu am ... (vezi toată discuția)