avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Lg 71/2015- treapta 1
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Lg 71/2015- treapta 1

Avand in vedere prevederile Lg 71/2015 pot trece in treapta 1 de salarizare avand in vedere ca stau de 2 ani pe trapta 3 ? Sunt functionar public cls I grad principal.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:47, 15 Ianuarie 2016
S-a tot raspuns ca din pacate nu se poate intrucat se ramane doar la stadiul 3. Si oricum treapta era din 3 in 3 ani. Se pare ca doar cei din nivelele centrale adica na superioare noua se pot bucura de aceasta treapta 1, restul trebuie sa stea in asteptare tot de pe treapta 3. Si asa au jucat bambilici cu noi. Ne-au aruncat 12% lor 25%, apoi noua 10%, lor iarasi 25%Dar si cand om lua noi startul...sa se tina bine cei de pe locul 1.:training:Facem si noi haz de necaz dar aceasta este realitatea.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Justitiarul711, utilizator
Am inteles ca sunt doua instante care s-au pronuntat in favoarea salariatilor, acordand incadrarea in treapta I in loc de III.
M-ar interesa motivarea instantelor.
Are cineva aceste sentinte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici in anul 2015 mery69 mery69 Buna ziua, Sunt functionar public intr-o primarie de oras si sunt incadrata consilir superior pe vechea treapta de salarizare III.Din anul 2010 nu am mai ... (vezi toată discuția)
Avansarea in treapta de salarizare bilabong bilabong M-am angajat in noiembrie 2004 pe un post de consilier debutant. In noiembrie 2005 am devenit consilier asistent, in treapta 3 de salarizare. In anul urmator ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa zedi zedi Functionar public la primarie referent de specialitate clasa 2 grad superior treapta 1, salariu de bază 1035 + 25% vechime ,după examenul de promovare în ... (vezi toată discuția)