avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau SRL-D

Ce este mai avantajos pentru Activitati de spectacole, culturale si recreative? Srl sau Srl-D?Si de Srl cat si de Srl-D se pot obtine si fonduri nerambursabile cat si fonduri de la stat? E mai ok daca sediul social va fii in mediul rural sau in mediu urban? Cu fondurile obtinute se poate achizitiona de exemplu o duba cu care sa fie transportata toata aparatura? Ce consturi implica infiintarea unui Srl, dar a unui Srl-D?

Alte discuții în legătură

Un pfa poate accesa fonduri europene nerambursabile? Jimmy74 Jimmy74 Sunt un pfa.in domeniul constructiilor,as avea sanse ?pt.dezvoltare(masina de transport,schele,utilaje specifice... v-a multumesc anticipat (vezi toată discuția)
In legatura cu fondurile europene nerambursabile adryana_g_r adryana_g_r As dori sa aflu daca eu pot beneficia de aceste fonduri avand in vedere ca am un PFA si este infiintat acum 3 ani dar profitul nu este mare, este doar la ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)