avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrata pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrata pe facebook

Buna seara. Fostul meu iubit are postat pe pagina lui de facebook poza cu mine si numele meu si imi adreseaza mai multe jigniri. Are poza si cu fetita mea minora in brate. Postarea este pe pagina lui de 2 ani. Am mesaj recent in care imi spune ca a zis tuturor prietenilor ca eu il caut(am mesaje din care rezulta contrariul) si ca eu ma prostituez(acum un an jumate a postat anunturi pe diverse siteuri cu nr de tel si numele meu) si a trimis poze porno cu mine unor amici de pe facebookul meu. Il pot da in judecata pe penal sau pe civil? N are bunuri pe numele lui si lucreaza la negru ca taximetrist. Ce poate sa pateasca in instanta? Risca dosar penal?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:35, 8 Ianuarie 2016
Puteti face plangere penala, dar sa nu va asteptati la mare lucru, ca astfel de cercetari informatice internationale costa mult si Politia nu le acorda prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)
Trafic de persoane Gavo Gavo Nepoata mea s-a indragostit de un baiat cu care a plecat in Italia. Imediat de cum a ajuns la Milano , o cunostiinta mi-a semnalat ca a vazut un video pe ... (vezi toată discuția)