avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... De cand curge termenul de 15 zile pentru depunerea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

De cand curge termenul de 15 zile pentru depunerea actelor inchidere PFA?i

Buna, am radiat PFA-ul de la registrul comertului, am depus cererea pe data de 30 decembrie 2015, rezolutia a fost data in data de 31 decembrie 2015, certificatul de radiere a fost eliberat in data de 6 ianuarie 2015. Pina cand pot sa depun la ANAF actele necesare radierii de la ANAF fara a primi amenda? (am inteles ca trebuie sa obtin si un certificat de atestare fiscal, obtinerea acestuia poate sa dureze pina la 5 zile).
14 Ianuarie
15 Ianuarie sau
21 Ianuarie ...?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce acte primesti cand radiezi un pfa? florin_adrian florin_adrian In 2006 am deschis un pfa si in 2010 l-am radiat..teoretic.mi au zis ca o sa imi trimita in scris acasa o dovada ca a fost radiata dar totusi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Contract pfa nou infiintat Vasile95 Vasile95 buna, mi-am deschis un PFA, in actele eliberate de registrul comertului apare cum ca rezolutia a fost data pe data de 31 decembrie 2015 in baza cererii din ... (vezi toată discuția)
Obligatie solicitare eliberare certificat atestare fiscala? marius0023 marius0023 In iulie am radiat un PFA la Registrul Comertului, apoi cu cu rezolutia de radiere am mers la sediul Finante Publ de care apartin,acolo m-au pus doar sa ... (vezi toată discuția)