In iulie am radiat un PFA la Registrul Comertului, apoi cu cu rezolutia de radiere am mers la sediul Finante Publ de care apartin,acolo m-au pus doar sa completez Declaratia 220 si atat.De la alte cunostiinte care au detinut PFA(si de la functionari publ din alt sediu finante) stiu ca trebuia sa completez o cerere de solicitare control si sa cer sa-mi elibereze acest Certificat de atestare fiscala..etc In caz ca nu am Certif de atest fiscala pot avea probleme la un control,imi e solicitat?oricum si aici am o problema pt ca apar cu datorie la fondul de pensii pt ca sistemul a generat acei 232 lei lunar si abia la anul cu Declaratia 200(va fi pe zero)anulez datoria.Oficial pe site-ul ANAF el apare in sistem deja radiat. -Multumesc.
Chiar nu imi poate nimeni rasp daca se solicita Certificat atestare fiscala la un control ulterior inchiderii PFA? sau cand imi e necesar acest document ?
Radiere pfa
mihaela495
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante.
Am inteles ca ... (vezi toată discuția)