avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligatie solicitare eliberare Certificat atestare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligatie solicitare eliberare Certificat atestare fiscala?

In iulie am radiat un PFA la Registrul Comertului, apoi cu cu rezolutia de radiere am mers la sediul Finante Publ de care apartin,acolo m-au pus doar sa completez Declaratia 220 si atat.De la alte cunostiinte care au detinut PFA(si de la functionari publ din alt sediu finante) stiu ca trebuia sa completez o cerere de solicitare control si sa cer sa-mi elibereze acest Certificat de atestare fiscala..etc In caz ca nu am Certif de atest fiscala pot avea probleme la un control,imi e solicitat?oricum si aici am o problema pt ca apar cu datorie la fondul de pensii pt ca sistemul a generat acei 232 lei lunar si abia la anul cu Declaratia 200(va fi pe zero)anulez datoria.Oficial pe site-ul ANAF el apare in sistem deja radiat. -Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marius0023 , utilizator 17:49, 6 August 2012
Chiar nu imi poate nimeni rasp daca se solicita Certificat atestare fiscala la un control ulterior inchiderii PFA? sau cand imi e necesar acest document ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma cu pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in luna septembrie 2008. Din cauza anumitor probleme am inchis o in iunie 2009. Am platit suma aferenta venitului ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Pfa cu peste 100000 euro in 2011 MMX MMX Buna ziua, Am un PFA incadrat la norma de venit care a depasit 100000 Euro in 2011. S-a introdus de la 1 ianuarie o prevedere care spune ca daca s-a depasit ... (vezi toată discuția)