avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract PFA nou infiintat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract PFA nou infiintat

buna, mi-am deschis un PFA, in actele eliberate de registrul comertului apare cum ca rezolutia a fost data pe data de 31 decembrie 2015 in baza cererii din data de 30 decembrie 2015. Pe certificatul de inregistrare eliberat de registrul comertului apare ca data eliberarii 6 ianuarie 2016.
Pot sa am un contract semnat cu data de 1 ianuarie 2016 / sa incasez facturi pe acest contract sau prima data trebuie sa fiu inregistrat la finante? Sau care e data de la care pot sa semnez contracte / incasa facturi?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 10:33, 8 Ianuarie 2016
Incepand cu data in care ati inregistrat pfa la finante e data inceperii activitatii. Si tot cu acea data puteti sa incepeti sa faceti si cheltuieli pe pfa cu factura.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator
Daca am semnat un contract cu o firma pe data de 4 ianuarie 2016 nu este valabil / trebuie refacut cu data la care ma inregistrez la finante?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa in decembrie, incasare in ianuarie FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am o intrebare care cred ca este \"la moda\" la inceput de an. Sunt PFA si prestez servicii catre o firma din UE, cu contract, inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli infiintare intreprindere individuala samir67 samir67 Buna seara! Am infiintat de curand o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca si cum se inregistreaza in RJIP cheltuielite cu taxele de constituire ... (vezi toată discuția)
Pfa in timpul cic danielamm danielamm Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la 1 an, incepand cu luna octombrie 2015. Anterior nasterii am fost angajata si pe baza ... (vezi toată discuția)