avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA taxare inversa

Buna ziua,as dori sa stiu daca au fost aprobate in Monitorul Oficial normele cu privire la taxarea inversa la TVA in ceea ce priveste achizitionarea de aparatura electronica, mai exact daca este in vigoare limitarea de 22.500 lei pentru achizitionarea de laptop, tableta,etc.cu taxare inversa.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
LUCIA15, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva taxare inversa -intreprindere individuala dulugaby30 dulugaby30 Buna ziua , am si eu o problema , am o intreprindere individuala care este platitoate de tva dar are ca obiect de activitate vanazare si colectare deseuri ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa livrari laptop-uri 2016 klm0909 klm0909 Buna ziua, Avem un magazin online cu vanzari de laptopuri, iar conform codului fiscal, incapand cu 01.01.2016, pentru livrari de telefoane, laptopuri , ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura de la furnizor cu taxare inversa olympya olympya Buna ziua! Am o problema in ceea ce priveste o factura de la un furnizor.Factura este in valoare de 595RON, iar chitanta este de 500 RON ,restul de 95 ... (vezi toată discuția)