avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura de la furnizor cu taxare inversa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura de la furnizor cu taxare inversa

Buna ziua!
Am o problema in ceea ce priveste o factura de la un furnizor.Factura este in valoare de 595RON, iar chitanta este de 500 RON ,restul de 95 reprezinta TVA dar cu taxare inversa.Intrebarea mea este cum ma inregistrez cu ea,cum sting fact.respectiva si ce reprezinta TVA cu taxare inversa.
Cel mai recent răspuns: mada_1232002 , utilizator 18:45, 27 Septembrie 2006
acum depinde ce ai achizitionat, dar inregistrarile sunt: 303=401 500lei si concomitent 4426=4427 95 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura olympya olympya Buna ziua! Am o problema in ceea ce priveste o factura de la un furnizor.Factura este in valoare de 595RON, iar chitanta este de 500 RON ,restul de 95 ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Silvia Dumitru Silvia Dumitru Suntem o firma platitoare de TVA, ne-am incris in registrul operatorilor intracomunitari dupa care am achizitionat un soft (tehnica de calcul) de la o firma ... (vezi toată discuția)